Shaklee Kulim Dan Penang

Vitamin & Supplements Store in Kulim Saya agen sah shaklee yang dipercayai Membantu anda mendapatkan vitamin yang bersesuaian dengan anda.
Open 24 hours
Header image for the site

Updates

Kebaikan Protein Soya
❤ Otot lebih mantap, badan fit dan tidak menggeleber, rambut lebih cantik, kuku yang sihat
❤kulit yang cantik, sihat, gebu dan halus mulus
❤Tenaga Dan stamina
❤Mengurangkan risiko kanser payudara dan prostat
❤Melegakan gejala menapouse
❤Menurunkan paras LDL Kolestrol
❤Menyok...

Read More
Buy

Kebaikan Protein Soya
❤ Otot lebih mantap, badan fit dan tidak menggeleber, rambut lebih cantik, kuku yang sihat
❤kulit yang cantik, sihat, gebu dan halus mulus
❤Tenaga Dan stamina
❤Mengurangkan risiko kanser payudara dan prostat
❤Melegakan gejala menapouse
❤Menurunkan paras LDL Kolestrol
❤Menyok...

Read More
Buy

VIVIX SHAKLEE ANTARA PRODUK SHAKLEE YANG TINGGI ANTIOKSIDA
.
Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah Polifenol yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. .
Selain it, Vivix Ni jugak Membantu:
🔸 Bersifat anti radang
🔸 Menurunkan berat badan secara ideal
🔸 lebih c...

Read More
Buy

VIVIX SHAKLEE ANTARA PRODUK SHAKLEE YANG TINGGI ANTIOKSIDA
.
Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah Polifenol yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. .
Selain it, Vivix Ni jugak Membantu:
🔸 Bersifat anti radang
🔸 Menurunkan berat badan secara ideal
🔸 lebih c...

Read More
Buy

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB UNTUK KITA ???😍 Sebelum tu hakak nak kenalkan dulu apa dia Omega ni....
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA💓
🌱 Mencegah kanser
🌱 Mencegah pembekuan darah
🌱Mengawal kada...

Read More
Buy

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB UNTUK KITA ???😍 Sebelum tu hakak nak kenalkan dulu apa dia Omega ni....
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA💓
🌱 Mencegah kanser
🌱 Mencegah pembekuan darah
🌱Mengawal kada...

Read More
Buy

VIVIX SHAKLEE ANTARA PRODUK SHAKLEE YANG TINGGI ANTIOKSIDA
.
Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah Polifenol yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. .
Selain it, Vivix Ni jugak Membantu:
🔸 Bersifat anti radang
🔸 Menurunkan berat badan secara ideal
🔸 lebih c...

Read More
Buy

VIVIX SHAKLEE ANTARA PRODUK SHAKLEE YANG TINGGI ANTIOKSIDA
.
Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah Polifenol yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. .
Selain it, Vivix Ni jugak Membantu:
🔸 Bersifat anti radang
🔸 Menurunkan berat badan secara ideal
🔸 lebih c...

Read More
Buy

Testimonials

a year ago
(Translated by Google) Shaklee distributor that is cod & very friendly (Original) Pengedar Shaklee yang pantas cod & sangat friendly
- khairunisak B
2 years ago
- Sh R

Vitamin Organic Terbaik Dari Shaklee

Ready stok
Fast Delivery
Free COD
Stok Fresh Dari HQ
Saya Agent Sah Shaklee yang dipercayai dan akan membantu anda dalam pengambilan vitamin yang bersesuaian dengan anda. Saya akan membimbing anda jika anda ingin memulakan perniagaan Shaklee bersama saya.
saya adalah peminat tegar shaklee , kerana saya telah pon amalkan pengambilan vitamin sejak tahun 2013 sehingga sekarang. Dan saya berkongsi dengan anda mengenai kebaikan yang saya perolehi dengan shaklee ini. Jom sihat bersama shaklee, hidup sihat dengan penuh bermakna.
" Wealth is nothing wihtout Health"
hubungi saya untuk keterangan lanjut
0174493884


Pengasas Shaklee Dr Forrest C Shaklee. 
Sejarah dia panjang sebenarnya tapi saya ringkaskan di sini :

Beliau dulu seorang pesakit tibi & kanser. Disebabkan percaya dengan nutrisi yang mampu meningkatkan kesihatan manusia, beliau mengkaji & akhirnya pulih dari penyakit2 ini.

Falsafah Dr. Forrest C.Shaklee yang masih dipegang dari dahulu hingga kini.

Contoh : Tanam pokok tak boleh nak bagi dia cepat-cepat besar.

Kena ikut aturan alam. Lepas tabur benih. Kena tunggu tumbuh.

Dah tumbuh kena jaga. Protect dari hujan panas banjir.

Multivitamin yang pertama wujud kat dunia ni berasal dari Shaklee dah berusia *103 tahun* dah. 

Melalui banyak inovasi sehingga sekarang ni. Bayangkan masuk dalam perut kite 2minit je dah disolve & diserap tubuh.

Perkataan *vitamin* juga bermula dari vitalized mineral from shaklee.


Falsafah Produk Shaklee :
1. Sentiasa Selamat
2. Sentiasa Berkesan
3. Sentiasa Mesra Alam


Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian setiap tahun untuk memastikan tahap keselamatan dan keberkesanan produk.

Shaklee mempunyai komitmen yang tinggi dalam mengelakkan penggunaan perisa tiruan, pemanis dan pengawet tambahan.


Setiap satu produk shaklee diuji 100% untuk menjamin setiap bahan seperti yang terdapat pada label adalah betul dan dalam kuantiti yg sepatutnya.

Semua bahan mentah yang digunakan utk menghasilkan produk shaklee adalah di bawah protokol yg sangat ketat.

Setiap bahan mentah akan diuji sebanyak 350 kali untuk pencemaran kimia termasuk racun serangga, logam berat, sisa2 terlarut & sebagainya.

Produk Shaklee adalah Beyond Organic kerana standard yg Shaklee tetapkan adalah jauh lebih tinggi dari organik.

Shaklee buat puluhan ribu ujian untuk pastikan tiada bahan cemar dalam ramuan produk tanpa mengira di mana dan bagaimana ditanam.

Organik hanyalah bagaimana sesuatu tu ditanam tetapi ianya tak menjamin supplemen itu tidak tercemar masa anda makan.

Kadang kala berlaku pencemaran dari segi bawaan angin, hujan, proses memetik & pengangkutan.

Inovasi produk shaklee memang tak pernah berhenti.

Selama lebih 100 tahun Shaklee telah menerajui masa, inovasi melalui sains dan telah mencipta supplemen yg mampu dimiliki yang paling tulen dari sumber semulajadi dan paling maju dari segi teknologi dan terbukti secara klinikal.

Produk instant protein pun shaklee yang pertama tapi sampai skrg dah melalui byk inovasi & lebih berkesan. Sekarang kita panggil ESP

Shaklee Halal
Shaklee produk viral
Shaklee beyond organik


Contact Us

Contact

Call now
  • 017-449 3884

Address

Get directions
Taman Kulim Techno City 2
Kulim
09000 Kulim
Kedah
Malaysia

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.