Shaklee Kulim Dan Penang

Vitamin & Supplements Store in Kulim Saya agen sah shaklee yang dipercayai Membantu anda mendapatkan vitamin yang bersesuaian dengan anda.
Open 24 hours
Header image for the site

Updates

Nutriferon shaklee pula diserbu ramai untuk tingkatkan imun dari dijangkiti influenza.

Nutriferon ni dah macam emergency kit yang mesti ada kat rumah setiap orang.

Dihasilkan oleh individu yang menjumpai Interferon – Dr. Yasuhiko Kojima, pakar imunologi dunia yang terkenal yang telah menemui in...

Read More
Book

Mula sarapan dengan ESP.

Bila perut kenyang takde lah kita teringin nak makan macam-macam.

Ramadhan bakal menjelma. Ada ke yang belum habis ganti puasa?

Ramai yang suka ambil ESP sebagai minuman bersahur terutamanya mereka yang ada masalah gastrik.

ESP membantu membina semula sel-sel di lapis...

Read More
Buy

Vitamin C shaklee ada dua jenis.

1. Chewable C Plus
2. Sustained Release Vita-C Plus

Sebab ada yang konpius tak tahu nak pilih yang mana. So biar saya terangkan beza kedua ini.

Pertama : Chewable C Plus

🍊1 Tablet mengandungi 100mg vitamin C
🍊Diekstrak daripada Lemon, Mixed Citrus, Orange, ...

Read More
Buy

Mula sarapan dengan ESP.

Bila perut kenyang takde lah kita teringin nak makan macam-macam.

Ramadhan bakal menjelma. Ada ke yang belum habis ganti puasa?

Ramai yang suka ambil ESP sebagai minuman bersahur terutamanya mereka yang ada masalah gastrik.

ESP membantu membina semula sel-sel di lapis...

Read More
Buy

Nutriferon shaklee pula diserbu ramai untuk tingkatkan imun dari dijangkiti influenza.

Nutriferon ni dah macam emergency kit yang mesti ada kat rumah setiap orang.

Dihasilkan oleh individu yang menjumpai Interferon – Dr. Yasuhiko Kojima, pakar imunologi dunia yang terkenal yang telah menemui in...

Read More
Book

SILA SHARE SEGERA
Alternatif melawan virus “Coronavirus”

Beberapa ahli perubatan dunia yang terdiri daripada Physician dan pakar doktor perubatan telah mengeluarkan kenyataan di Orthomolecular Medicine News Service pada 26 Januari 2020 bahawa penyebaran virus wabak pandemik Coronavirus boleh dih...

Read More
Buy

SILA SHARE SEGERA
Alternatif melawan virus “Coronavirus”

Beberapa ahli perubatan dunia yang terdiri daripada Physician dan pakar doktor perubatan telah mengeluarkan kenyataan di Orthomolecular Medicine News Service pada 26 Januari 2020 bahawa penyebaran virus wabak pandemik Coronavirus boleh dih...

Read More
Buy

Kebaikan Protein Soya
❤ Otot lebih mantap, badan fit dan tidak menggeleber, rambut lebih cantik, kuku yang sihat
❤kulit yang cantik, sihat, gebu dan halus mulus
❤Tenaga Dan stamina
❤Mengurangkan risiko kanser payudara dan prostat
❤Melegakan gejala menapouse
❤Menurunkan paras LDL Kolestrol
❤Menyok...

Read More
Buy

SILA SHARE SEGERA
Alternatif melawan virus “Coronavirus”

Beberapa ahli perubatan dunia yang terdiri daripada Physician dan pakar doktor perubatan telah mengeluarkan kenyataan di Orthomolecular Medicine News Service pada 26 Januari 2020 bahawa penyebaran virus wabak pandemik Coronavirus boleh dih...

Read More
Buy

Testimonials

3 months ago
(Translated by Google) Shaklee distributor that is cod & very friendly (Original) Pengedar Shaklee yang pantas cod & sangat friendly
- khairunisak B
a year ago
- Sh R

Vitamin Organic Terbaik Dari Shaklee

Ready stok
Fast Delivery
Free COD
Stok Fresh Dari HQ
Saya Agent Sah Shaklee yang dipercayai dan akan membantu anda dalam pengambilan vitamin yang bersesuaian dengan anda. Saya akan membimbing anda jika anda ingin memulakan perniagaan Shaklee bersama saya.
saya adalah peminat tegar shaklee , kerana saya telah pon amalkan pengambilan vitamin sejak tahun 2013 sehingga sekarang. Dan saya berkongsi dengan anda mengenai kebaikan yang saya perolehi dengan shaklee ini. Jom sihat bersama shaklee, hidup sihat dengan penuh bermakna.
" Wealth is nothing wihtout Health"
hubungi saya untuk keterangan lanjut
0174493884


Pengasas Shaklee Dr Forrest C Shaklee. 
Sejarah dia panjang sebenarnya tapi saya ringkaskan di sini :

Beliau dulu seorang pesakit tibi & kanser. Disebabkan percaya dengan nutrisi yang mampu meningkatkan kesihatan manusia, beliau mengkaji & akhirnya pulih dari penyakit2 ini.

Falsafah Dr. Forrest C.Shaklee yang masih dipegang dari dahulu hingga kini.

Contoh : Tanam pokok tak boleh nak bagi dia cepat-cepat besar.

Kena ikut aturan alam. Lepas tabur benih. Kena tunggu tumbuh.

Dah tumbuh kena jaga. Protect dari hujan panas banjir.

Multivitamin yang pertama wujud kat dunia ni berasal dari Shaklee dah berusia *103 tahun* dah. 

Melalui banyak inovasi sehingga sekarang ni. Bayangkan masuk dalam perut kite 2minit je dah disolve & diserap tubuh.

Perkataan *vitamin* juga bermula dari vitalized mineral from shaklee.


Falsafah Produk Shaklee :
1. Sentiasa Selamat
2. Sentiasa Berkesan
3. Sentiasa Mesra Alam


Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian setiap tahun untuk memastikan tahap keselamatan dan keberkesanan produk.

Shaklee mempunyai komitmen yang tinggi dalam mengelakkan penggunaan perisa tiruan, pemanis dan pengawet tambahan.


Setiap satu produk shaklee diuji 100% untuk menjamin setiap bahan seperti yang terdapat pada label adalah betul dan dalam kuantiti yg sepatutnya.

Semua bahan mentah yang digunakan utk menghasilkan produk shaklee adalah di bawah protokol yg sangat ketat.

Setiap bahan mentah akan diuji sebanyak 350 kali untuk pencemaran kimia termasuk racun serangga, logam berat, sisa2 terlarut & sebagainya.

Produk Shaklee adalah Beyond Organic kerana standard yg Shaklee tetapkan adalah jauh lebih tinggi dari organik.

Shaklee buat puluhan ribu ujian untuk pastikan tiada bahan cemar dalam ramuan produk tanpa mengira di mana dan bagaimana ditanam.

Organik hanyalah bagaimana sesuatu tu ditanam tetapi ianya tak menjamin supplemen itu tidak tercemar masa anda makan.

Kadang kala berlaku pencemaran dari segi bawaan angin, hujan, proses memetik & pengangkutan.

Inovasi produk shaklee memang tak pernah berhenti.

Selama lebih 100 tahun Shaklee telah menerajui masa, inovasi melalui sains dan telah mencipta supplemen yg mampu dimiliki yang paling tulen dari sumber semulajadi dan paling maju dari segi teknologi dan terbukti secara klinikal.

Produk instant protein pun shaklee yang pertama tapi sampai skrg dah melalui byk inovasi & lebih berkesan. Sekarang kita panggil ESP

Shaklee Halal
Shaklee produk viral
Shaklee beyond organik


Contact Us

Contact

Call now
  • 017-449 3884

Address

Get directions
Taman Kulim Techno City 2
Kulim
09000 Kulim
Kedah
Malaysia

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.