Shaklee Kulim Dan Penang

Vitamin & Supplements Store in Kulim Saya agen sah shaklee yang dipercayai Membantu anda mendapatkan vitamin yang bersesuaian dengan anda.
Open 24 hours
Header image for the site

Updates

VIVIX SHAKLEE
-
-
Siapa lagi yang belum kenal VIVIX shaklee? VIVIX is actually one of the most powerful supplements dalam shaklee disebabkan sifat tinggi anti oksidan, dan juga sumber anti penuaan yang paling hebat selain COLLAGEN SHAKLEE!
-
-
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar d...

Read More
Buy

#vitaminC #shakleekulim #kulim #penang #bukitmertajam

18-Aug-2019 – 31-Oct-2019

Kenapa perlu Vitamin C? Kerana Badan kita tak mampu hasilkan vitamin C.

- Vitamin C berfungsi untuk menguatkan imun, yang mana sistem imun yang lemah adalah punca kepada anda sering jatuh sakit sama ada demam selsema, batuk, atau apa - apa jangkitan kuman.

- Vitamin C mampu mengatasi masalah je...

Read More
Order online

Omegaguard untuk kesihatan jantung.
Omega 3 mengurangkan keradangan,keradangan boleh merosakkan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung.
Untuk fungsi otak yang baik,untuk pelajar dan untuk hafazan.
Untuk kesihatan sendi,mengekalkan ketumpatan mineral tulang,menggalakkan pergerakan sendi.
U...

Read More
Buy

Untuk kulit yang bermasalah,ingin kurus,untuk kolestrol,untuk kurangkan gula dalam darah,untuk yg ada masalah rambut gugur,untuk gigi kuat,untuk yg ingin kurus

Buy

Apa yang VIVIX boleh bantu?
· Membantu memelihara kesihatan secara menyeluruh
· Mengawal kolestrol, diabetes, darah tinggi, stroke
· Menjaga kesihatan jantung
· Membantu dalam mengawal berat badan
· Membantu menghalang pertumbuhan tumor dan melawan sel-sel kanser
· Mengawal kestabilan hormon dan ...

Read More
Buy

Omega Guard diekstrak daripada ikan air laut sejuk (ikan sardin, ikan bilis, ikan kembung dan ikan herring) diperairan negara Jepun.
Ianya tidak diambil dari minyak hati ikan.
Ketumpatan Omega Guard juga adalah 3x ganda berbanding ketumpatan minyak hati ikan.

Specialnya Minyak Ikan dari #shakle...

Read More
Order online

Apa yang VIVIX boleh bantu?
· Membantu memelihara kesihatan secara menyeluruh
· Mengawal kolestrol, diabetes, darah tinggi, stroke
· Menjaga kesihatan jantung
· Membantu dalam mengawal berat badan
· Membantu menghalang pertumbuhan tumor dan melawan sel-sel kanser
· Mengawal kestabilan hormon dan ...

Read More
Order online

Services

Supplements shaklee ready stok

  • Vivix

    MYR 450.00
    Tonik organik,anti cancer,makanan tambahan terbaik
  • Omegaguard

    MYR 130.00
    Minyak ikan terbaik untuk jantung anda. Nyahkan kolestrol jahat, untuk Kurus,untuk kulit, untuk daya ingatan Yang kuat, untuk pesakit darah tinggi, untuk alergik,untuk pelajar, untuk pesakit buasir,untuk mereka Yang ingin sihat
  • Garlic complex

    MYR 57.00
    Garlic sesuai untuk mereka Yang mengalami masalah angin badan, untuk imun bagi yang mudah jatuh sakit,untuk ibu Hamil Yang mengalami masalah keputihan kronik, antivirus,untuk kulit Yang cantik,untuk sistem penghadaman
  • Alfalfa 330 biji

    MYR 57.00
    Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee, Legakan sakit-sakit sendi dan belakang.Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.Memberi kelegaan semasa period.Membantu Merawat arthitis, Membantu Merawat athma, Mencuci usus bagi membuang toksik, Membantu membuang angin dalam badan, Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor, Meneutralkan asid dalam badanMembantu masalah keputihan pada wanita.Membesar dan menegangkan payudara.Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.Memulihkan urat selepas bersalin.Milk booster, Membantu masalah penghadaman dan pencernaan, Meningkatkan stamina lelaki, Membantu Melegakan masalah sembelit Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan 0174493884
  • Vitamin C shaklee

    MYR 90.00
    Kebaikan Vitamin C Shaklee 🌸 Vitamin C untuk kulit 🌸✔️ Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.✔️ Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.✔️ Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.✔️ Mencerahkan kulit secara sekata.✔️ Memperbaiki kulit yang berjerawat.✔️ Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.✔️ Pemulihan luka, melecur dan ulser.✔️ Berfungsi sebagai agen anti-radang.🌸 Vitamin C untuk kesihatan 🌸✔️ Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.✔️ Memperbaiki insomnia.✔️ Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan.✔️ Mengekalkan kapilari darah yang sihat. Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat.✔️ Mengurangkan masalah resdung seperti bersin.
  • Vitamin E

    MYR 148.00
    Khasiat dan Kebaikan Vitamin E Shaklee,Pastikan anda mendapat vitamin E Shaklee formulasi baru1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.3. Pencegahan penyakit katarak4. Mencegah penyakit jantung5. Melindungi struktur membran daripada rosak6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah7. Membantu melancarkan peredaran darah8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan11. Meningkatkan pengeluaran air mani12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot13. Menguatkan dinding kapilari14. Mengurangkan tekanan darah15. Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit16. Kulit dan rambut menjadi sihat17. Mencegah anemia18.
  • Bcomplex

    MYR 58.00
    Apakah kelebihan vitamin B Complex dari Shaklee?Terdapat banyak kelebihan yang terdapat di dalam B Complex Shaklee.Antaranya;Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.Mengelakkan penyakit beri-beri.Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.Mencegah stress.Menguatkan antibodi tubuh.Amat penting untuk aktiviti sel genetik.Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.Mencegah anemia.Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk kanak-kanak?Merangsang pertumbuhan.Meningkatkan kemampuan berfikir.Memberikan tambahan tenaga.Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk orang dewasa?Menambah tenaga.Mengurangkan stress.Melambatkan proses uban di rambut.Membantu meningkatkan konsentrasi.Sangat diperlukan oleh ibu mengandung
  • Ostematrix

    MYR 59.00
    Ya, Ostematrix sangatlah penting untuk kita. Diantara Set Supplement yang ada Ostematrix ni :Supplement untuk Ibu MenyusuSupplement untuk Ibu Hamil – (amat penting utk elakkan komplikasi ketika meneran)Supplement untuk Kesihatan Sendi & TulangSupplement untuk Wanita (Women Health)Elak Migrain/ Sakit kepala
  • Nutriferon

    MYR 180.00
    Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari – Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan system imun tubuh dengan menerahkan system pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells and makrofag. Melawan Kanser & Tumor – Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi. Melindungi dari influenza – Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza. Meringankan Stres & Kelesuan – Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk. Melambatkan penuaan, Hepatitis B & C , Mempertingkatkan Menopaus,
  • ESP

    MYR 154.97
    Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder - 850gKebaikan dan Kelebihan ESP1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet mudakerana protein penting untuk kulit.5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral10. Rendah lemak, tanpa kolestrol11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya13.

Testimonials

11 months ago
- Sh R

Vitamin Organic Terbaik Dari Shaklee

Pengasas Shaklee Dr Forrest C Shaklee. 
Sejarah dia panjang sebenarnya tapi saya ringkaskan di sini :

Beliau dulu seorang pesakit tibi & kanser. Disebabkan percaya dengan nutrisi yang mampu meningkatkan kesihatan manusia, beliau mengkaji & akhirnya pulih dari penyakit2 ini.

Falsafah Dr. Forrest C.Shaklee yang masih dipegang dari dahulu hingga kini.

Contoh : Tanam pokok tak boleh nak bagi dia cepat-cepat besar.

Kena ikut aturan alam. Lepas tabur benih. Kena tunggu tumbuh.

Dah tumbuh kena jaga. Protect dari hujan panas banjir.

Multivitamin yang pertama wujud kat dunia ni berasal dari Shaklee dah berusia *103 tahun* dah. 

Melalui banyak inovasi sehingga sekarang ni. Bayangkan masuk dalam perut kite 2minit je dah disolve & diserap tubuh.

Perkataan *vitamin* juga bermula dari vitalized mineral from shaklee.


Falsafah Produk Shaklee :
1. Sentiasa Selamat
2. Sentiasa Berkesan
3. Sentiasa Mesra Alam


Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian setiap tahun untuk memastikan tahap keselamatan dan keberkesanan produk.

Shaklee mempunyai komitmen yang tinggi dalam mengelakkan penggunaan perisa tiruan, pemanis dan pengawet tambahan.


Setiap satu produk shaklee diuji 100% untuk menjamin setiap bahan seperti yang terdapat pada label adalah betul dan dalam kuantiti yg sepatutnya.

Semua bahan mentah yang digunakan utk menghasilkan produk shaklee adalah di bawah protokol yg sangat ketat.

Setiap bahan mentah akan diuji sebanyak 350 kali untuk pencemaran kimia termasuk racun serangga, logam berat, sisa2 terlarut & sebagainya.

Produk Shaklee adalah Beyond Organic kerana standard yg Shaklee tetapkan adalah jauh lebih tinggi dari organik.

Shaklee buat puluhan ribu ujian untuk pastikan tiada bahan cemar dalam ramuan produk tanpa mengira di mana dan bagaimana ditanam.

Organik hanyalah bagaimana sesuatu tu ditanam tetapi ianya tak menjamin supplemen itu tidak tercemar masa anda makan.

Kadang kala berlaku pencemaran dari segi bawaan angin, hujan, proses memetik & pengangkutan.

Inovasi produk shaklee memang tak pernah berhenti.

Selama lebih 100 tahun Shaklee telah menerajui masa, inovasi melalui sains dan telah mencipta supplemen yg mampu dimiliki yang paling tulen dari sumber semulajadi dan paling maju dari segi teknologi dan terbukti secara klinikal.

Produk instant protein pun shaklee yang pertama tapi sampai skrg dah melalui byk inovasi & lebih berkesan. Sekarang kita panggil ESP

Shaklee Halal
Shaklee produk viral
Shaklee beyond organik


Contact Us

Contact

Call now
  • 017-449 3884

Address

Get directions
Taman Kulim Techno City 2
Kulim
09000 Kulim
Kedah
Malaysia

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.